Het team

Werken daar worden we blij van!
Allemaal hebben we een beetje dezelfde visie namelijk, ‘alles lijkt op elkaar en het enige verschil dat we nog kunnen maken zijn wij zelf ’.  Dat is ook de kracht van onze samenwerking, onze eigenheid en visie die we hebben op creativiteit en hoe we daarin weer samen tot één ontwerp komen. Dit is ook wat we terugkrijgen van onze klanten.
‘ Jullie luisteren écht naar wat we willen en vertalen dit in jullie werk’.

 

Ted Dresselhuys
Webdesigner
Jij behoort niet tot de massa.  Wanneer ik me down voel geeft mijn werk me weer energie. Voor mij is het heerlijk dat ik uit de werkelijkheid kan stappen en mijn eigenheid kwijt kan in mijn werk. Ik geef met mijn inlevingsvermogen de website een unieke vormgeving die past bij de persoon en het bedrijf. Ik zet letterlijk het verhaal van de klant neer in vormen en beelden.

 

Henk Marks
Fotograaf
Het meest belangrijke is niet de camera maar het oog. Kunst dat zit hem alleen al in mijn naam ‘Marks’. Ik heb oog voor de juiste compositie met een voorliefde voor de verborgen schoonheid. Ik weet die verborgen schoonheid te vangen en leg deze vervolgens vast. Zo weet u zeker dat de boodschap die u wilt overbrengen de juiste lading dekt.

 


food

 


LOG-SPARK-Shade