Doelgericht verhalen vertellen

Een story neerzetten die klopt, een vak apart. Een leuke tekst schrijven dat kan misschien iedereen, alleen die technisch klopt en ook nog de juiste doelgroep raakt is een ander verhaal. Marketank kiest de juiste positie in het speelveld en maakt uw verhaal kloppend.  Wij komen snel tot de kern omdat we ons goed voorbereiden en over een goed inlevingsvermogen beschikken. We worden één met uw verhaal!

Onze webteksten scoren, ze zijn namelijk zoekmachine( SEO) vriendelijk, actief en bondig geschreven en vertellen uw ware verhaal.  Alle content en webteksten die wij maken zijn grondig onderbouwd met een markt- en keyword analyse en staan metafoor voor de visie van uw bedrijf. Deze strategische invalshoek in combinatie met een stukje research geeft ons inzage zodat wij altijd met de juiste oplossing kunnen komen.

De kern UW! Succes

To the point, dan weet iedereen gelijk waar hij/zij aan toe is. Oneindig veel tekst en niemand die het leest, hoe vaak komen we het niet tegen? Wij focussen ons op de kern en schrijven creatieve content die de doelgroep begrijpt en raakt. Kort en bondig en geschreven met essentiële keywords zodat men binnen 3 seconden weet waar het hier om gaat.

Een actieve schrijfwijze die als doel heeft men aanzetten tot actie dat is onze stijl. Daarnaast zijn we consistent in de boodschappen die we uitdragen. Geen loze beloftes maar eerlijkheid, helder en duidelijk zijn dat is onze werkwijze. Tref díe juiste mensen en bereik vanaf  nu je doelen!

Beginnen?!

Berekenen van succes

Google is je vriend die je voorziet van oneindig veel kennis. Het zoekgedrag (SEO) in een bepaalde omgeving geeft je enorm veel inzicht in mensen. Een gegeven die wij altijd toetsen bij elke tekst die we schrijven. Want hoe vervelend is een strategie die totaal niet past bij de oplossing die men zoekt?

Marketank geeft je  meer dan alleen een mooie opbouw en een boeiend verhaal, wat ons onderscheid is de complete service die we bieden op het gebied van creatieve content. Wij zijn professionals op het gebied van marketing, wij leveren teksten met een stukje visie.

Meer info?!