Online Herkenbaar. Dagelijks met u doelgroep in contact zijn zorgt voor een optimale vindbaarheid en herkenbaarheid. Uw wordt relevant voor zoekmachines en u creëert een eigen community die groeit naarmate u online content fans krijgt. U wordt de authority op uw vakgebied.

Plan
Geen enkel doel wordt gehaald zonder een goed plan. Een goed begin is het halve werk, dus voor we beginnen met de volgende stappen gaan we alles goed voorbereiden.
De belangrijkste vragen, ‘ wat is u doel?, en wie wilt u bereiken?, vormen de leidraad voor alle verdere strategische en creatieve stappen die we samen gaan zetten.

Product
U bent de USP. U bent het unique selling point, dus het enige dat telt is dat u online écht gezien wordt. Erg belangrijk dus dat vormgeving, kleurgebruik en ander beeldmateriaal passen bij het verhaal dat u neer wilt zetten. MarkeTank maakt voor iedere persoon, product of dienst een unieke campagne door alle content op maat te maken.

Uitvoering
Proces inrichten en/of optimalisatie.Starten met content plaatsen op alle kanalen die belangrijk zijn voor uw business is soms een tijdrovende klus. De uitkomst is dan een ervaren marketeer die u online business inricht. MarkeTank is dat voor u,  en geeft u  business dat zetje zodat u de komende vooruit kan.

Starten met online succesvol zijn