Durf te kiezen zodat u Gekozen wordt

De juiste strategie leidt tot de juiste resultaten. Online marketing een breed begrip met een enorm breed bereik!  Belangrijk dus dat er strategisch nagedacht wordt over elke stap die u online uitvoert. Bij Marketank bent u verzekerd van een goede voorbereiding want elke stap die we zetten doen we berekenend  en met de juiste onderbouwing.

Ons team realiseert conversies door zoekmachine optimalisatie SEO, de inzet van Google Ads SEA en de juiste social media strategie. Wij schieten niet met losse flodders maar raken altijd de juiste mensen. Markt- en keyword analyses zijn onze brandstoffen die we gebruiken om te komen tot strategische plannen die relevant zijn voor onze online campagnes. Van voorbereiding, uitvoering en creatieve content zijn wij de partner die naast u staat zodat u de wedstrijd wint.

Organisch of Betaald? Wij scoren in Google!

Deze mensen gingen je voor

Genieten en fantastische dingen maken! Dat is wat ons allemaal bezield. Wij hebben enkel en alleen één doel, ” het mooiste en meest fantastische plaatje neerzetten van uw Electronic Business”. Wij presenteren met trots ons werk en delen de ervaringen.