Wij maken van Volgers betrokken Fans

Uw persoonlijke verhaal, daar bent u toch trots op? Is het dan niet belangrijk dat deze in geuren en kleuren verteld wordt.
Social media marketing is de manier om uw verhaal kenbaar te maken aan de wereld. Wij geven uw verhaal krachtig weer door teksten en beelden neer te zetten die passen bij uw doelen.

Marketank ontzorgt u volledig zodat u alleen nog de afwikkeling hoeft te doen. Onze kracht en onderscheidend vermogen is dat we schrijven, creëren, ontwerpen en de tactische bewerking uitvoeren. We zijn compleet en snappen wat er voor nodig is om een bijdrage te leveren aan uw product. U doet waar u goed in bent, en wij ook!

Content Creatie

Men ziet écht wie u werkelijk bent! Content Creatie is een creatief proces waarbij we in het DNA van uw bedrijf kruipen. Met een eenvoudig en doeltreffend proces komen we snel tot de kern die we concreet omzetten in beelden, kleuren en vormen. We fotograferen, maken grafische ontwerpen en alles wat we creëren is persoonlijk en onderscheidend van de massa.

Aantrekkingskracht dat is wat we realiseren omdat het verhaal klopt met wat men ‘hoort’ te verwachten. Wij spelen met de materie en bespelen de markt op een positieve manier zodat het de juiste snaar raakt. Actie en een succesvolle reactie is het gevolg!

Alles is Niets

Prikkels, prikkels, prikkels overal en nergens worden we afgeleid van waar we daadwerkelijk naar op zoek zijn. Focus is daarom het toverwoord. Kies voor de kanalen die passend zijn bij uw doelen en schakel diegene in die ‘master’ is. MarkeTank werkt voor en samen met bedrijven die de focus leggen op: Instagram, Google Mijn Bedrijf, Linkedin en Facebook.

Hoe fantastisch ook, we kunnen allemaal niet overal ‘master’ in zijn. Voor onze doelen gebruiken we daarom deze drie kanalen omdat deze toch nog steeds het meest doeltreffend zijn in onze ogen. Wie weet wat de toekomst brengt?, alleen voor nu geven we u consistent een eigen gezicht op deze kanalen. Als u durft te kiezen, zorgen wij dat u gekozen wordt!