Wij geven kleur aan marketing met onze expertise.

Geloof me op mijn grote blauwe ogen, wij geven kleur aan je marketing! Hallo, mijn naam is Inge Begeman, marketing expert en ik zet al mijn marketing energie in voor MKB zodat ze hun ondernemersdromen waar kunnen maken. Een gezegend mens want sinds 2010 mag ik elke dag mijn marketing expertise delen. Ik onderscheid mij door te fungeren als marketing expert in o.a. de retail, mode, lifestyle en sport. De branches waar ik mijn voorkeur voor uitspreek, hier gaat mijn hart namelijk sneller van kloppen. En iets wat je leuk vindt, daar ben je vaak goed in.

Wil jij ook op de welbekende roze wolk zitten?

Plan de afspraak, wij laten zien hoe dit mogelijk is.

  Marketing kan ik mijn kleurrijke persoonlijkheid in kwijt!

  Marketing kan ik mijn kleurrijke persoonlijkheid in kwijt!
  Mijn werk is mijn hobby want in mijn werk als marketing expert kan ik echt mijn persoonlijkheid kwijt. Ik ben namelijk een spring in het veld, maak me snel dingen eigen, kom graag tot de kern, hou van afwisseling en kan me ergens heel goed in vastbijten. Allemaal eigenschappen die ik inzet als er weer een deadline of marketing doelstelling behaald moet worden, heerlijk!

  Een team met allemaal een taak, succes behalen!
  De wereld voor mezelf mooier maken en dit vervolgens delen met de wereld. Het was een droom in mijn hoofd die momenteel tot uiting komt. Ik heb als marketing expert een team marketing professionals weten te verzamelen die bij MarkeTank past. Gelijk oppakken, persoonlijk een belletje en er voor de klant staan als ze je nodig zijn. Dat is een waarde die voor mij maar ook in de marketing erg belangrijk is, je loopt immers als snel achter de feiten aan.

  Het beste uit je bedrijf halen?!

  De wereld ziet er rooskleurig uit!

  Voor ons ziet de wereld er rooskleurig uit. We behalen succes en hebben er veel plezier met het team professionals. Momenteel bedienen we ZZP en MKB met complete klantreizen. Denk hierbij voor de kleinere ZZP de betaalde social media campagnes en de tijdlijn vullen van Facebook, LinkedIn en Instagram. Voor het MKB de het complete social media beheer, de online marketing, content & webteksten en email marketing. Het is voor iedere ondernemer anders maar wij schakelen, begeleiden en springen bij daar waar de ondernemer ons nodig heeft.

  Samen geven we kleur aan het succes van deze bedrijven!

  Meer weten?!

  Reclame

  Binnenreclame, een van de duizenden mogelijkheden die reclame biedt om uw boodschap uit te dragen. Duidelijk laten zien wie u bent door het materiaal gebruik, het kleurgebruik, en de fysieke vormen. Dit stukje beleving geeft in één oogopslag de sfeer weer en (moet) de juiste snaar raken. U heeft als bedrijf immers gekozen voor een doelgroep en deze heeft een verwachting. Deze interpretatie is dus erg belangrijk, en binnenreclame gaat u daar bij helpen.

  Meet weten over reclame?!

  Durft u te gaan voor Succes

  Wij geven uw marketing extra vermogen

  • +31- 6 112 643 36