Fysiek uw persoonlijke handtekening zetten

U wordt herkend en gezien. Positioneren en fysiek uw boodschap neerzetten dat is wat wij als marketingbureau voor u doen. Zo realiseert u naamsbekendheid, herkenningswaarde en weet u zeker dat de doelgroep u niet meer vergeet.  Marketingbureau Marketank is compleet met reclamebureau Cign. Samen stellen we hoge eisen aan onze producten en maken we alleen originele en unieke producten op maat. Iedere vraag of oplossing is voor ons dé uitdaging om naadloos aan te sluiten bij de visie van uw bedrijf. We ontwerpen, vormgeven, wrappen, beletteren en bedrukken alle materialen en oplossingen die uw PR uitingen ten goede komen.

Uw merk compleet maken?!

Wij voorzien u van een volledige merkbeleving.

Marketing

Als jij het ziet, waarom zou het er dan niet kunnen zijn? Een Strategische Denkwijze en dit verwerkt in een helder en concreet marketing jaarplan laat u het pad bewandelen naar succes. Marketank is de helicopter die van bovenaf de lijnen uitzet naar de strategische posities in de online markt. Op een creatieve wijze de markt bewerken en uw medewerkers meenemen in deze processen. Zo ervaart u rust binnen uw organisatie en werken we samen aan “ons” toekomstperspectief.

Belettering

Auto belettering, de meest efficiënte manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Herhaling leidt nu eenmaal tot succes! Uw bedrijfsauto’s beplakt en beletterd geeft u de mogelijkheid op elke locatie reclame te maken voor uw bedrijf. Welk type of merk auto u ook rijdt, autoreclame is altijd een goede keuze om snel opvallende reclame te maken en uw bedrijfsauto extra goed voor de dag te laten komen. Waar u ook komt, u zal een krachtige indruk achterlaten met de juiste autobelettering.

Reclame

Binnenreclame, een van de duizenden mogelijkheden die reclame biedt om uw boodschap uit te dragen. Duidelijk laten zien wie u bent door het materiaal gebruik, het kleurgebruik, en de fysieke vormen. Dit stukje beleving geeft in één oogopslag de sfeer weer en (moet) de juiste snaar raken. U heeft als bedrijf immers gekozen voor een doelgroep en deze heeft een verwachting. Deze interpretatie is dus erg belangrijk, en binnenreclame gaat u daar bij helpen.

Durft u te gaan voor Succes

Wij geven uw marketing extra vermogen

  • +31- 6 112 643 36