Social media beheer brengt je zoveel meer.

Klaar met social media die niets oplevert?  Vind jij social media tijdrovend en is het voor jou lastig om iedere maand weer een leuke social mediacampagne te verzinnen? Dan moet je zeker MarkeTank bellen! We vinden het fantastisch om een social mediacampagnes te ontwikkelen en dan met name voor, retail, mode, lifestyle, sport en voeding.

Wij geven kleur aan alles wat met social media adverteren te maken heeft.

Energie en een dosis lef, beken kleur, je persoonlijke verhaal daar ben je immers trots op! Moet je heel Nederland dan niet laten weten dat je er bent? Dat kan eenvoudig met o.a. Facebook social media adverteren die momenteel 10,4 ML heeft. MarkeTank ontzorgt je volledig door het complete social media beheer voor onze rekening te nemen. We vullen de tijdlijn met content, voeren de betaalde advertenties uit, analyseren en passen de juiste strategie toe.

Extra omzet en meer klanten door social media beheer.

MarkeTank helpt het MKB hun doelstelling te behalen door social media marketing en het social media beheer. Je bent vast begonnen, doet een hoop goed alleen behaald nog niet het gewenste resultaat. Logisch, social media adverteren biedt zoveel mogelijkheden dat zonder visie, de juiste conclusies trekken uit resultaten en strategie jij geen stap verder komt.

Een update plaatsen en hopen dat daar het beste van komt is niet hoe je bedrijf succesvol gaat worden. Jij moet in control zijn, niet andersom! Doelgericht de markt bewerken, “de stip op de horizon” en hierbij zet je social media adverteren in om je doelgroep in beweging te krijgen.

Content Creatie voor social media adverteren.

In geuren en kleuren zetten wij jullie brand neer! Content Creatie is een creatief proces die we meenemen in ons social media beheer. We kruipen als het ware in het DNA van het bedrijf. Met een eenvoudig en doeltreffend proces komen we snel tot de kern die we concreet omzetten in beelden, kleuren en vormen. We schrijven, ontwerpen, fotograferen en maken de grafische bewerkingen.

Persoonlijk, op maat en onderscheidend van de massa!

Aantrekkingskracht, dat is wat we realiseren omdat het verhaal klopt met wat men ‘hoort’ te verwachten. Tijdens de uitvoer van het social media beheer analyseren we de data die we terugkrijgen uit het social media adverteren. Data maakt de doelgroep namelijk transparant. Door de interesses te toetsen kunnen we content maken die voldoet aan de verwachting. De doelgroep bespelen, de gevoelige snaar raken, ze doelgericht de kant op laten bewegen die gewenst is.

Actie en een succesvolle reactie is het gevolg!

Nieuwsgierig?!

Betaald op Social media Adverteren

Twijfel jij nog of je betaald moet adverteren op Facebook, Linkedin of Instagram? Vast niet meer wanneer ik je vertel dat je meer dan 20 MLN mensen bereikt. Het meest fantastische van social media adverteren is dat je een complete klantreis kunt doorlopen en 24/7 met je doelgroep in contact kunt zijn. En dat ook nog eens voor een relatief lage prijs!

Wat is er allemaal mogelijk met social media adverteren?

Er zijn veel doelen, je kunt o.a. leads “een potentiële klant” generen, instellen op conversie “aankopen” of gewoon bezoekers naar je website sturen. En de data die je verzamelt? Die kun je weer inzetten, het zogenoemde re-targetten om “mogelijk” geïnteresseerden eraan te herinneren dat ze toch echt iets mislopen. Alles in transparant, social media adverteren geeft een stukje zekerheid.

Wat valt er binnen het takenpakket social media adverteren?

Het bedenken en uitwerken van de campagnes, A/B testen, monitoren, analyseren en de aanpassingen doorvoeren. Meten is weten, en dat geeft ons maar ook zeker weten jou het vertrouwen.

Meer weten?!