Social media beheer brengt je zoveel meer.

Vind jij social media tijdrovend en is het voor jou lastig om iedere maand weer een leuke social mediacampagne te verzinnen? Dan moet je zeker MarkeTank bellen! Ons team geeft de juiste kleur aan alles wat met social media adverteren te maken heeft. We vinden het fantastisch om social media campagnes te ontwikkelen en te implementeren en dan met name voor, retail, mode, lifestyle, sport en voeding.

Energie en een dosis lef, durf jezelf te laten zien, je persoonlijke verhaal daar ben je immers trots op! Moet je heel Nederland dan niet laten weten dat je er bent? Dat kan eenvoudig met o.a. Facebook social media adverteren die momenteel 10,4 ML heeft. MarkeTank ontzorgt je volledig door de complete social media beheer voor onze rekening te nemen. We vullen de tijdlijn met content, voeren de betaalde advertenties uit, analyseren en passen de juiste strategie toe.

Extra omzet en meer klanten door social media beheer.
MarkeTank helpt het MKB hun doelstelling te behalen door social media marketing en het social media beheer. Je bent vast begonnen, doet een hoop goed alleen behaald nog niet het gewenste resultaat. En dat is logisch, social media adverteren biedt zoveel mogelijkheden, visie en strategie is er nodig om resultaat te behalen. Een update plaatsen en hopen dat daar het beste van komt is niet hoe je bedrijf succesvol gaat worden.

Doelgericht de markt bewerken, “de stip op de horizon” en hierbij zet je social media adverteren in om de juiste doelgroep te bereiken. Wil jij je campagne een boost geven? Download de inhaakkalender

Content Creatie voor social media adverteren.

Durf kleur te bekennen, laat de doelgroep zien wie je werkelijk bent! Content Creatie is een creatief proces die we meenemen in ons social media beheer. We kruipen als het ware in het DNA van je bedrijf. Met een eenvoudig en doeltreffend proces komen we snel tot de kern die we concreet omzetten in beelden, kleuren en vormen. We schrijven, ontwerpen, fotograferen en maken de grafische bewerkingen. Persoonlijk, op maat en onderscheidend van de massa!

Aantrekkingskracht dat is wat we realiseren omdat het verhaal klopt met wat men ‘hoort’ te verwachten. Tijdens de uitvoer van het social media beheer analyseren we de data die we terugkrijgen uit het social media adverteren. Data maakt de doelgroep namelijk transparant. Door de interesses te analyseren kunnen we content maken die voldoet aan de verwachting. We bespelen de markt op een positieve manier zodat het de juiste snaar raakt. Actie en een succesvolle reactie is het gevolg!

Betaald op Social media Adverteren

Twijfel jij of je betaald moet adverteren op Facebook, Linkedin of Instagram? Vast niet meer wanneer ik je vertel dat je meer dan 20 MLN mensen bereikt. Het meest fantastische van social media adverteren is dat je een complete klantreis kunt doorlopen van bereiken, boeien, binden en behouden. Voor een relatief lage prijs biedt social media adverteren je de kans om met je doelgroep in contact te komen. Er zijn veel doelen, je kunt o.a. leads “een potentiële klant” generen en bezoekers naar je website sturen. En de data die je verzamelt? Die kun je weer inzetten, het zogenoemde re-targetten om “mogelijk” geïnteresseerden eraan te herinneren dat ze toch echt iets mislopen.

Meten is weten! social media adverteren geeft deze zekerheid.
Wij doen het complete social media beheer bij het social media adverteren. Wat het volgende inhoud, uitwerken van de campagnes, A/B testen, monitoren, analyseren en de aanpassingen doorvoeren. Meten is weten, en dat geeft ons maar ook zeker weten jou het vertrouwen.