U gaat niet op in de massa, U wordt online écht gezien.

Website
U bent uniek dus u website ook. Een website is een verlengstuk van uw business, een soort van online portfolio wie u bent, waar u voor staat en wat u doet. Een business is nooit alleen het werk maar juist de persoon. Je doet immers zaken met een persoon en niet met een bedrijf. Erg belangrijk dus dat de persoonlijke factor terug te vinden is op de website.

Vormgeving, kleurgebruik en tekst zijn hierin heel belangrijk om de juiste  ‘ tone of voice neer te zetten’.  Denk aan muziek, ‘het raakt je of juist helemaal niet, snapt u?’. Bij ons team weet u zeker dat de juiste mensen u online vinden, omdat we kennis van  techniek, marketing en creativiteit combineren in al onze unieke ontwerpen.

Functionaliteit
Ontzorgen dat is waar de markt om vraagt. Een platte website die alleen bestaat uit plaatjes en tekst is niet meer van deze tijd. Men wil ontzorgt worden door autoresponders, online shoppen, action buttons, chat functies. Laagdrempelig communicatie dat is waar men om vraagt, alles moet eenvoudig en zo weinig mogelijk tijd kosten. Functionaliteiten inbouwen in u website, zodat u proactief voor de klant denkt en met een oplossing komt waar ze nog niet aan gedacht hebben.

Functionaliteiten inbouwen is altijd maatwerk en afhankelijk van uw doelen. Denk dus goed na over wat u wilt bereiken, maar vooral ook of het voor u te bewerken is. ‘Want hoe knullig is een chat functie waar u pas na een dag antwoord krijgt?’. Ons team heeft voor iedere vraag een oplossing en