Website Ontwikkeling

U gaat Niet op in de Massa, U wordt Online echt Gezien!

UW WEBSITE

U bent uniek dus u website ook. Een website is een verlengstuk van uw bedrijf, een soort van online portfolio wie u bent, waar u voor staat en wat u doet. Een business is nooit alleen het werk maar juist de persoon. Je doet immers zaken met een persoon en niet met een bedrijf. Erg belangrijk dus dat de persoonlijke factor terug te vinden is op de website.

Bij ons team weet u zeker dat de juiste mensen u online vinden, omdat we kennis van  techniek, marketing en creativiteit combineren in al onze unieke ontwerpen.

FUNCTIONALITEIT

Ontzorgen dat is waar de markt om vraagt. Een platte website die alleen bestaat uit plaatjes en tekst is niet meer van deze tijd. Men wil elk moment de oplossing voor een probleem en op een laagdrempelige manier in contact zijn. Autoresponders, e-commerce, action buttons en chat functies allemaal functionaliteiten die dit doel ondersteunen.  Functionaliteiten inbouwen is altijd maatwerk en afhankelijk van uw doelen. Denk dus goed na over wat u wilt bereiken, maar vooral ook of het voor u te bewerken is. ‘ Want hoe vervelend is wachten als je net een mooi truitje hebt gekocht?’.
Wij gaan met u het gesprek aan en adviseren dé keuze die bij uw bedrijf past.

Recente Projecten

De kracht van Marketank Ontdekken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen dat uw bedrijf gezien wordt!