Gebruiksvriendelijk in de brede zin

Een mooi plaatje maar “o, zo irritant als dit mooie plaatje niet prettig werk!”. Uw website/webwinkel is uw bedrijf online dus even belangrijk als uw offline bedrijf. Iedere ondernemer wil immers iedere klant de service en betrouwbaarheid bieden die men ook offline binnen het bedrijf ervaart. Wij zijn de specialisten die uw klanten het vertrouwen geven in uw bedrijf en sluiten aan bij uw wensen.

Alles wat wij maken is persoonlijk en op maat gemaakt. Van vormgeving tot alle technische functionaliteiten? Er is tot nu toe nog geen enkele uitdaging die wij niet hebben aangedurfd. Optimaliseer uw huidige website of laat ons een passende website voor u maken. Vanaf nu;  fijn werken zonder díe ergenis, kosten besparen en goedkoper uit zijn zonder die op zichzelf staande externe software.

Vormgeving

Opvallen tussen de duizenden websites. Er uitspringen tussen de duizenden websites die actief zijn is uw branche, onmogelijk? Voor ons is niks onmogelijk want wij leveren grafische ontwerpen die geniaal zijn. Onze complete structuur, opbouw en kleurstelling matcht perfect bij de beleving die u als bedrijf wilt uitstralen.

Wij als team werken vanuit de visie van uw bedrijf en weten dit einddoel perfect te koppelen aan de opbouw en routing van uw website. U bent vanaf nu ‘in de lead’ , vanaf nu  leidt u de bezoekers naar de juiste richting.

Meet weten?!

Techniek

Kwaliteit zit hem in snelheid en een stapje vooruit denken. Hoe fijn is het niet als we een website bezoeken dat we overal uitkomen waar we net willen zijn? Wij bouwen functionaliteiten in die de “experience” verrijken zoals; chatfuncties, webwinkels, online betaal modules, zoekfuncties, filters, sales modules, retarget modules, en e-commerce die we speciaal voor u op maat kunnen maken of ontwikkelen.

Het unieke aan onze manier van werken is dat we werken vanuit uw visie. Uw hebt een doel die u wilt bereiken en wij weten welke oplossing er voor nodig is om deze te bereiken. Wij leveren het totale pakket om uw bedrijf  ‘online’ in de markt zetten en te houden.