Gevonden Worden - Zoekmachine Optimalisatie

U wordt gevonden op de voor u relevante zoekwoorden.

Durf te kiezen om gekozen te worden.

Een mooie website, top producten alleen komt er niemand op de site. En Nu?! Dan is het tijd om SEO toe te passen op uw website. Inspelen op de zoekvraag van een surfer die een term invult op Google. U scoort wanneer u de oplossing biedt en relevant bent voor de zoekterm.

Een goede zoekterm is van verschillende factoren afhankelijk. Allereerst is het belangrijk dat het past bij uw doelen, en de doelgroep die u wilt aanspreken. Denk hierbij aan: demografische gegevens, type werkzaamheden, product etc. De volgende stap is het juiste synoniem vinden die aansluit alleen niet de term is waar u concurrent op gevonden wordt. Dan sluit u immers achteraan in de rij, en u wilt vooraan staan!

Machines moeten onderhouden worden

Optimaal blijven presteren. Machines verdienen onderhoud om altijd optimaal te blijven functioneren. Uw website is de digitale machine die ervoor moet zorgen dat uw dienst/product blijft draaien. Wees er dus zuinig op! Als team verzorgen wij markt- en keyword analyses die van toegevoegde waarde zijn voor de kwaliteit van uw website. Maandelijks doen we een analyse en marktonderzoek die we vervolgens doorvoeren in de tekst en visuals op de website.

Recente Projecten

De kracht van Marketank Ontdekken?

Een vrijblijvende offerte biedt uitkomst zodat uw bedrijf gezien wordt.