Over Marketing

Geloof me op mijn grote blauwe ogen, wij geven kleur aan je marketing! Hallo, mijn naam is Inge Begeman, marketing-expert en ik zet al mijn marketing energie in voor MKB-ondernemers zodat ze hun ondernemersdromen waar kunnen maken. Ik voel me een gezegend mens want sinds 2010 mag ik elke dag mijn marketingexpertise delen.  Ik onderscheid mij door te fungeren als marketing-expert in o.a. de retail, mode, lifestyle en sport. De branches waar ik mijn voorkeur voor uitspreek, hier gaat mijn hart sneller van kloppen. En iets wat je leuk vindt, daar ben je vaak goed in.

Marketing kan ik mijn kleurrijke persoonlijkheid in kwijt!

Mijn werk is mijn hobby want in mijn werk als marketing-expert kan ik echt mijn persoonlijkheid kwijt. Ik ben namelijk een spring-in-het-veld, maak me snel dingen eigen, kom graag tot de kern, hou van afwisseling en kan me ergens heel goed in vastbijten. Allemaal eigenschappen die ik inzet als er weer een deadline of marketing-doelstelling behaald moet worden, heerlijk!

marketing expert

Paars van het latje halen? Ja, wij doen er alles aan om tot het beoogde resultaat te komen.

Kennis Maken?
marketing expert

Een team met allemaal één taak, succes behalen!

Ik wil de wereld voor mezelf mooier maken en dit vervolgens delen met de wereld. Het was een droom in mijn hoofd die momenteel tot uiting komt.  Ik heb als marketing-expert een team marketing-professionals weten te verzamelen die bij MarkeTank past. Gelijk oppakken, persoonlijk een belletje en er voor de klant staan als ze je nodig hebben.  Dat is een belangrijke waarde voor mij, maar ik merk ook dat het in ons vak marketing erg belangrijk is. Je loopt immers al snel achter de feiten aan.

De wereld ziet er rooskleurig uit!

Momenteel bedienen we ZZPers en MKBers met complete klantreizen en springen we bij waar de ondernemer behoefte aan heeft. Denk hierbij voor de kleinere ZZPers o.a. de betaalde social media-campagnes en de tijdlijn vullen van Facebook, LinkedIn en Instagram. Voor het MKB de het complete social media beheer, de online marketing, content & webteksten en e-mailmarketing. Het is voor iedere ondernemer anders, we zetten samen de schouders eronder en waar jij vastloopt gaan wij je helpen om het doel te realiseren!

Samen geven we kleur aan het succes van deze bedrijven!