Resultaat met Online Marketing.

Zie jij groen en geel met alle regels, techniek en uitvoering voor het resultaat met online marketing? Dat snappen wij want het is ook zeker geen makkie! Een marketingmanager die jou begeleidt, waar je mee kunt sparren en een team die je helpt bij de uitvoering, dat is waar jij en ook vele bedrijven blij van worden. Ik en mijn team hebben de kennis en techniek in huis om resultaat met online marketing te bewerkstelligen.

Mijn taak als marketingmanager, jouw volledig ontzorgen!
Wat valt binnen mijn takenpakket? Een marketing-jaarplan maken, de resultaten van de online marketing monitoren, de aanpassingen uitvoeren of zorgen dat ze uitgevoerd worden. Ik ben er niet van 9 -tot-5, als marketingmanager ben ik er of een collega als jullie ons nodig hebben.

Hoe ik als marketingmanager van toegevoegde waarde ben?
Marketank is een bedrijf met ervaring, teamspirit, diepgang en we hanteren een succesvolle processtructuur. Omdat we goed luisteren naar onze opdrachtgevers en meedenken hebben we oprechte verbinding. Mede door deze verbinding en stappen te toetsen in het proces weten we wanneer een opdrachtgever vastloopt en springen we bij in de uitvoering.

online marketing

“Een team, een taak en dat is resultaat met online marketing!  Succes is een wetenschap met online marketing en MarkeTank voert deze berekening uit”. 

Wij zijn niet groen achter de oren, ons proces heeft bewezen met Google te kunnen samenwerken.

Plan de afspraak.
online marketing

Betaald resultaat met online marketing.

Adverteren op digitale kanalen, ontzettend handig wanneer jij snel resultaat met online marketing wilt. Het grote voordeel van Google marketing is dat 70% van alle Nederlanders zoekt via google en met de afbeeldingen erbij is het zelfs 90%. Google geeft je de mogelijkheid te adverteren op woorden, locaties, via afbeeldingen op websites en binnen een app omgeving. Als marketingmanager begeleidt ik bedrijven bij de uitvoering of wanneer gewenst, neem ik de complete campagnes voor mijn rekening. Letterlijk onbegrensd succes en resultaat met online marketing, dat is wat wij gaan realiseren als we gaan samenwerken met Google.

Wij zijn immers niet groen achter de oren, ons proces heeft bewezen met Google te kunnen samenwerken.

Zelf invloed uitoefenen op je resultaten.

SEO, onbetaald resultaat met online marketing.

Search engine optimalisatie, wat is het en welke taken kun je bij mij en mijn team neerleggen? SEO is “simpel gezegd” je website zo maken dat je goed gevonden wordt door de Googlebots. Om dit op orde te hebben zijn er tekstueel en technisch veel zaken die op orde moeten zijn wil je bedrijf resultaat met online marketing realiseren. Projecten zoals een website optimaliseren is voor mij als marketingmanager één van de leukste taken. De website dwingt de opdrachtgever namelijk goed na te denken over de doelgroep en vooral de ideale bezoeker. Door deze zoektocht optimaliseer je de website maar ook intern breng je de marketing op orde.

Wij leveren nu maar ook voor de toekomst een grote waarde voor het succes van je bedrijf.

Starten met succesvol ondernemen.
online marketing