Resultaat met Online Marketing.

Heb jij moeite met alle regels, techniek en uitvoering van je online marketing? Dat snappen wij want het is ook zeker geen makkie! Een marketing manager die jou begeleidt, waar je mee kunt sparren en een team die je helpt bij de uitvoering, dat is wat jij en ook vele bedrijven blij van worden. Ik en mijn team hebben de kennis en techniek in huis om resultaat met online marketing te bewerkstelligen. Mijn taak als marketing manager, een marketing jaarplan maken, de resultaten van de online marketing monitoren, de aanpassingen uitvoeren of zorgen dat ze uitgevoerd worden.

Geen 9 tot 5 mentaliteit, als marketing manager ben ik er als je me nodig bent.
Hoe ik als marketing manager een toegevoegde waarde ben met mijn team? Marketank is een bedrijf met diepgang en we hanteren en succesvolle processtructuur. Daarnaast luisteren we naar onze opdrachtgevers en hebben oprechte verbinding. Mede door onze processtructuur weten we wanneer een opdrachtgever vastloopt. We gaan voor resultaat met online marketing en sturen bij wanneer nodig. Alle campagnes zijn immers transparant en meetbaar. Succes is een wetenschap met online marketing en MarkeTank voert de berekening uit.

SEA betaald resultaat met online marketing.

Adverteren op digitale kanalen, ontzettend handig wanneer jij snel resultaat met online marketing wilt. Het grote voordeel van Google marketing is dat 70% van alle Nederlanders zoekt via google en met de afbeeldingen erbij is het zelfs 90%. Google geeft je de mogelijkheid te adverteren op woorden, locaties, via afbeeldingen op websites en binnen een app omgeving. Als marketing manager begeleid ik bedrijven bij de uitvoering of wanneer gewenst, neem ik de complete campagnes voor mijn rekening. Letterlijk onbegrensd succes, dat is wat wij gaan realiseren als we gaan samenwerken met Google.

SEO onbetaald resultaat met online marketing.

Search engine optimalisatie, wat is het en welke taken kun je bij mij en mijn team neerleggen? SEO is “simpel gezegd” je website zo maken dat je goed gevonden wordt door de crawlers van Google. Om dit op orde te hebben zijn er tekstueel en technisch veel zaken die op orde moeten zijn wil je bedrijf resultaat met online marketing realiseren. Projecten als deze, de website optimaliseren is voor mij als marketing manager één van de leukste taken. De website dwingt de opdrachtgever namelijk goed na te denken over de doelgroep en vooral de ideale bezoeker. Door deze zoektocht ontwikkel je gratis eens stukje visie terwijl wij de optimalisatie van de website teksten en techniek doorvoeren.

Organisch of Betaald? Wij scoren in Google!