Social Media Beheer brengt je zoveel meer!

Klaar met sociale media die niets opleveren?  Vind jij social media tijdrovend en is het voor jou lastig om iedere maand weer een leuke social media-campagne te verzinnen? Dan moet je zeker MarkeTank bellen! We vinden het fantastisch om social media-campagnes te ontwikkelen en dan met name voor retail, mode, lifestyle, sport en voeding.

Wij geven kleur aan alles wat met social media-adverteren te maken heeft.

Je hebt energie en een dosis lef, durft kleur te bekennen/je bekent kleur en vertelt graag je persoonlijke verhaal. Daar ben je immers trots op! Moet je heel Nederland dan niet laten weten dat je er bent? Dat kan eenvoudig met o.a. Facebook social media-adverteren met zijn 10,4 mln dagelijkse fans.  MarkeTank ontzorgt je volledig door het complete social media beheer voor onze rekening te nemen. We vullen de tijdlijn met content, voeren de betaalde advertenties uit, analyseren en passen de juiste strategie toe.

social media beheer

“Je bent vast begonnen, doet een hoop goed alleen behaalt nog niet het gewenste resultaat. Logisch, social media-adverteren biedt zoveel mogelijkheden dat je zonder visie en de juiste vervolgstappen geen stap verder komt”.

Een update plaatsen en hopen dat daar het beste van komt is niet hoe je meer kleur kunt toevoegen aan je resultaten.

Plan de afspraak.
social media beheer

Content Creatie voor social media-adverteren.

In geuren en kleuren zetten wij jouw brand neer! Content Creatie is een creatief proces die we meenemen in ons social media beheer. We kruipen als het ware in het DNA van het bedrijf. Met een eenvoudig en doeltreffend proces komen we snel tot de kern die we concreet omzetten in beelden, kleuren en vormen. We schrijven, ontwerpen, fotograferen en maken de grafische bewerkingen.

Persoonlijk, op maat en onderscheidend van de massa!

Aantrekkingskracht, dat is wat we realiseren omdat het verhaal klopt met wat men ‘hoort’ te verwachten. Tijdens de uitvoer van het social media beheer analyseren we de data die we terugkrijgen uit het social media-adverteren. Data maakt de doelgroep namelijk transparant. Door de interesses te toetsen kunnen we content maken die voldoet aan de verwachting. De doelgroep bespelen, de gevoelige snaar raken, ze doelgericht de kant op laten bewegen die gewenst is.

Actie en een succesvolle reactie is het gevolg!

Nieuwsgierig?!

Betaald op Social media adverteren.

Twijfel jij nog of je betaald moet adverteren op Facebook, Linkedin of Instagram? Vast niet meer wanneer ik je vertel dat je meer dan 20 mln mensen bereikt. Het meest fantastische van social media-adverteren is dat je een complete klantreis kunt doorlopen en 24/7 met je doelgroep in contact kunt zijn. En dat ook nog eens voor een relatief lage prijs!

Wat is er allemaal mogelijk met social media-adverteren?

Er zijn veel doelen, je kunt o.a. leads naar een potentiële klant, instellen op conversie “aankopen” of gewoon bezoekers naar je website sturen. En de data die je verzamelt? Die kun je weer inzetten, het zogenoemde re-targetten om “mogelijk” geïnteresseerden eraan te herinneren dat ze toch echt iets mislopen. Alles is transparant, social media-adverteren geeft zekerheid.

Wat valt er binnen het takenpakket social media-adverteren?

Het bedenken en uitwerken van de campagnes, A/B testen, monitoren, analyseren en de aanpassingen doorvoeren. Meten is weten, dat geeft ons, maar vooral ook jou het vertrouwen.

Meer weten?!
social media beheer