Ons werk, daar zijn we trots op!

Marketank is de verbinder tussen u en de electronische wereld. De tank waar u brandstof uit kan halen voor succesvolle online marketing campagnes, vormgeving en technische oplossingen. Wij vinden het Dé uitdaging om alles uit uw bedrijf te halen, en het zo neer te zetten dat u nog succesvoller kunt zijn dan u al was!

chocworld
Vakantiepark Emslandermeer
cubuzmode
stukjemooier
narvi-sauna-kachels
roeghetenendrinken

Online Marketing

Het plan, de voorbereiding, marketing in uitvoering en creatieve content zijn wij de partner die de wedstrijd gaat winnen.

‘Social Media dat kan ik zelf wel’, dacht ik. Wekelijks posten? Met iedere keer leuke, inspirerende, interessante en concrete teksten? Nee, toch niet, kwam ik achter.
Ik leerde Inge, van Marktank, kennen als iemand met een flink nek dosis aan creatieve ideeen, energie en doelgerichtheid waarbij het haar lukt om dat te schrijven wat past bij mijn onderneming.
Veel positieve reactie krijg ik over de regelmatige berichten. Het levert zichtbaarheid, nieuwsgierigheid en nieuwe klanten op.
Ik gun iedere ondernemer Inge!

Alina Zuiderveen, Bureau Stap

youngincontrol
Mijn website is uniek geworden, geen standaard formaat wat mij heel erg aanspreekt. Sterke punten is vooroverleg over wat ik wil in combi met wat er qua kleuren/stijl etc bij mij past. Ik spar met jou over mijn bevindingen/puntjes en jij overlegt het met Ted. Dat bevalt goed. En dat het dan ook gewoon opgepakt wordt is helemaal super. Ik vertrouw je en geef je alle vrijheid in je creativiteit om de website/marketing en social media op poten te zetten voor me. Verder leef je je goed in in de mens en gaat van daaruit te werk. Fijne communicatie, korte lijntjes, een no-nonsens mentaliteit en dat bevalt me wel. Je bent een mooi mens met het hart op de juiste plek.

Judith de Jong, Young in Control

Ik werk al een aantal jaren heel plezierig samen met Inge, we hebben leuke dingen in de markt gezet waarbij Inge altijd de marketing kant voor haar rekening neemt. Het leuke aan Inge is dat ze altijd weet te verassen en altijd iets doet wat een ander niet verwacht. Met haar overweldigende enthousiasme weet ze iedereen om zich heen te inspireren en te motiveren. Momenteel werken we weer samen aan een leuk project waarbij Inge zich helemaal vast bijt in het concept en weer het onmogelijke bij mensen naar boven weet te halen.